John Arne Ulvan

John Arne Ulvan har bred erfarenhet som toppchef från globala verksamheter och olika branscher och är Mantenas nya verkställande direktör från den 9 augusti 2021.

Ulvan har bland annat bakgrun som Direktör i Norsk Hydro och Yara International innan han blev Koncernchef i Felleskjøpet Agri SA. Ulvan är utbildad civilingenjör.

Styrelseordförande Kari Broberg önskar John Arne Ulvan välkommen till Mantena «Vi önskar Ulvan välkommen til Mantena. Tillsammans med våra anställda ska han bidra till att Mantena blir ett åndå bättre och mera framtidsorienterat företag att samarbeta med för våra kunder» säger Broberg.

Ulvan ser fram emot att lära känna en ny och spännande bransch. På frågan om vad han är mest förväntansfull inför svarar han «Jeg ser fram emot att möta våra kunder och få bättre förståelse för hur vi kan bidra till öka deras konkurrenskraft ytterligare. Vår uppgit är ju att bidra till att våra kunder lyckas på ett säkert och effektivt sätt, så att järnvägen totalt sett blir ännu mer konkurrenskraftig framöver» säger han.