John Arne Ulvan

John Arne Ulvan har bred erfaring som toppleder fra globale virksomheter og ulike forretningsområder – og er Mantena sin nye administrerende direktør fra 9. august 2021.

Ulvan har blant annet bakgrunn som Direktør i Norsk Hydro og Yara International før han ble Konsernsjef i Felleskjøpet Agri SA. Ulvan er utdannet sivilingeniør.

Styreleder Kari Broberg ønsker John Arne Ulvan velkommen til Mantena. «Vi ønsker Ulvan velkommen til Mantena. Sammen med våre ansatte skal han bidra til at Mantena blir et enda bedre og mere fremtidsrettet selskap å samarbeide med for våre kunder» sier Broberg.

Ulvan gleder seg til å bli kjent med en ny og spennende bransje. På spørsmål om hva han er mest spent på svarer han «Jeg ser frem til å møte våre kunder og bli bedre kjent med hvordan Mantena kan bidra til å øke deres konkurranseevne ytterligere. Vår oppgave er jo å bidra til at våre kunder lykkes på en sikker og effektiv måte, slik at jernbanen totalt sett blir enda mere konkurransedyktig fremover» sier han.