Förbereder oss ​​för framtiden

Det finns ett behov av ny, frisk kompetens inom Mantena.

Mantena är i nya och spännande tider. Vi letar därför efter nya medarbetare som kan hjälpa oss att stärka oss i en ny konkurrensutsatt tid, där fokus på miljö och tåg som transportmedel blir allt viktigare.

Vi behöver människor med olika bakgrund och kompetens som delar vår fokus på kunder och värderingarna; förtroende, effektivitet och innovation. Om du tror att du passar in hos oss, skulle vi gärna höra från dig.

Spännande förändringar
Under det senaste året har Mantena inrättat en gemensam nordisk organisation. Vi har fått nya ägare; Ministeriet för handel och industri, och vi har vunnit och mobiliserat för nya kontrakt för underhåll av tåg: Trafikpaket söder i Norge och tåg runt Mälaren och i Øresundsområdet i Sverige.

Förutom kontrakten för underhåll av tåg har vi mycket aktivitet med projekt för modernisering och omprofilering av tåg.

Söker två nya projektledare
Ombyggnad och modernisering av tågserier och mobilisering för nya underhållskontrakt är specialområden där vi behöver ny personal. Här har vi för närvarande två projektledare. Om du vill hjälpa till att stärka Mantenas position som en innovativ och ledande aktör i en allt mer framtidsinriktad bransch, skulle vi gärna höra från dig.

Se alla våra lediga platser här.