Det er behov for ny, frisk kompetanse i Mantena.

 

Mantena er inne i nye og spennende tider. Vi er derfor på jakt etter nye medarbeidere som kan være med å styrke oss i en ny konkurranseutsatt tid, der fokus på miljø og tog som transportmiddel stadig blir viktigere.

 

Vi trenger folk med ulik bakgrunn og kompetanse som deler vårt fokus på kunden og verdiene; tillitt, effektivitet og innovasjon. Om du mener du passer inn hos oss vil vi gjerne høre fra deg.

 

Spennende endringer

Mantena har det siste året etablert en felles nordisk organisering. Vi har fått nye eiere; Nærings og fiskeridepartementet, og vi har vunnet og mobilisert for nye kontrakter for vedlikehold av tog: Trafikkpakke Sør i Norge og tog rundt Mälaren og i Øresundsområdet i Sverige.

 

I tillegg til kontraktene om vedlikehold av tog har vi stor aktivitet med prosjekter for modernisering og omprofilering av tog.

 

Søker to nye prosjektledere
Ombygginger og moderniseringer av togserier og mobilisering for nye vedlikeholdskontrakter, er særlige områder hvor vi trenger nye medarbeidere. Her har vi for øyeblikket to prosjektlederstillinger ute. Hvis du vil være med å styrke Mantenas posisjon som en nytenkende og ledende aktør i en stadig mer fremtidsrettet bransje, vil vi gjerne høre fra deg.

 

Se alle våre ledige stillinger her.