Öresundstågsunderhåll, Hässleholm

 

Sidans innehåll

Från december 2020 kommer underhållet av de 111 Öresundstågen flyttas till Sveriges modernaste tågdepå vid Kärråkra i Hässleholm.
Mantena har fått förtroendet att utföra underhållet i Hässleholm och kommer anställa cirka 100 medarbetare.
Vi behöver tågtekniker, felsökare, teamledare, växlare, lagerpersonal, planerare, ledare med flera.

Mantena är nordens ledande oberoende underhållare inom järnväg och tåg.
Vi har mobiliserat större delen av de nya tågdepåer som etablerats i Sverige under de senaste 10 åren och har en unik erfarenhet
av tågunderhåll på tekniskt likvärdiga fordon, med tillgänglighet i trafik på 99.95%.

Mantena är ett modernt, tryggt och jämställt Skandinaviskt företag som är i stadig tillväxt och utveckling. För att säkerställa att vi har tillräcklig bemanning och kompetens i god tid före trafikstarten börjar vi redan nu ta in intresseanmälningar.

2020-03-16
Annonserna som vi publicerar nu kommer att behandlas fortlöpande och som ett resultat av att Coronavirus nu pågår kommer vi att göra intervjuer på video med relevanta kandidater. Detta beror dock på antalet sökande, vi kommer att hålla dig som sökt någon tjänst informerad via e-post. Pga Coronaviruset har vi begränsad kapacitet att svara på frågor via telefon, vi önskar istället att du skickar ett e-postmeddelande till otu2020@mantena.org Vi kommer att publicera nya annonser kontinuerligt.

Lediga tjänster

 
Är du den vi letar efter?
Varmt välkommen med din ansökan!
Alla lediga tjänster hos Mantena.
 
Läs mer om att arbete hos Mantena här
 

[RSSImport display=”30″ feedurl=”https://www.webcruiter.no/webservices/Webcruiterculture.asmx/RSSFeed?company_id=201612&cultureid=&Collections=1,2,3,4,5,6,7,8&xmlversion=version2&link_source_id=5465334666″
order=”title,date,description” title=”true” displaydescriptions=”true” random_sort=”false” html=”true” before_date=” Posted: ” date=”true” end_item=”
” after_desc=”
” end_items=” ” paging=”false” use_simplepie=”true” view=”true” truncatedescchar=”200″ href=”true”]