Förändringar i järnvägssektorn har medfört en helt ny konkurrens jämfört med för några få år tillbaka. Olika aktörer inom järnvägssektorn jobbar nu hårt för att kunna anpassa sig till det nya.

 

  • Mantena har än så länge kunnat möta den ökade konkurrensen och vunnit flera stora kontrakt. Företaget är bland annat vald som underhållspartner för både Go-Ahead i Trafikpakke 1 Sør, för SJ i Trafikpakke 2 Nord och för tåg som kör i södra Sverige och Öresundsområdet.

 

Företaget har också vunnit flera kontrakt för omprofilering. På verkstaden i Grorud byggs det just nu en av Europas största lackeringshallar, något som estimeras vara färdigbyggt i tredje kvartalet 2021.

 

På jakt efter säljare

Nu söker underhållsleverantören Mantena en säljare som bland annat ska fylla den nya lackeringshallen med aktivitet.%MCEPASTEBIN%

Silje Nilsen som är kommersiell direktör i Mantena letar inte efter vilken säljare som helst för den nya positionen.

 

– Det är mycket tung erfarenhet inom järnväg där ute. Till den här positionen hoppas vi hitta en person som inte bara har erfarenhet av industri eller järnväg, men som också har känsla för affärer. Just nu är det affärsmässiga viktigt för att vi ska kunna fortsätta vara den föredragna leverantören till våra kunder och för att kunna fortsätta vinna nya avtal i framtiden.

 

Mer information om tjänsten

Deadline för att söka är 4. mars. Kanske är det dig Mantena söker? Läs mer om tjänsten här: https://201612.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4342196295?link_source_id=5465334666