De mange endringene i jernbanesektoren har ført til en helt annen konkurransesituasjon enn for bare få år tilbake. Ulike jernbanerelaterte aktører jobber alle hardt for å tilpasse seg den nye sektoren.

 

Mantena har så langt møtt den økte konkurransen ved å vinne flere store kontrakter. Selskapet er blant annet valgt som vedlikeholdspartner både for Go-Ahead i Trafikkpakke 1 Sør, for SJ i Trafikkpakke 2 Nord og på togene som kjører i Sør-Sverige og Øresund-området.

 

Selskapet vant også flere omprofileringskontrakter. På verkstedet på Grorud bygges for tiden det som skal bli en av Europas største lakkhaller. Bygget skal etter planen stå klar i tredje kvartal.

 

På jakt etter selger

Nå søker vedlikeholdsleverandøren etter en selger som blant annet får i oppgave å fylle den nye hallen med aktivitet. Kommersiell direktør i Mantena, Silje Nilsen, leter ikke etter hvem som helst til den nyopprettede stillingen.

 

– Det er mye tung erfaring innen jernbane der ute. Til denne stillingen håper vi å finne en person som ikke bare har erfaring fra industri eller jernbane, men som også har forretningsmessig teft. Nettopp det forretningsmessige er viktig for at vi skal fortsette å være en foretrukket leverandør for kundene våre og fortsette å vinne nye kontrakter i fremtiden.

 

Mer info om stillingen

Stillingen har søknadsfrist 4. mars. Kanskje det er deg Mantena søker? Finn ut mer om stillingen her: https://201612.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4342196295?link_source_id=5465334666