Mantena er tildelt kontrakten for togvedlikehold på Flåmsbana. Dermed fortsetter det gode samarbeidet på den populære turistattraksjonen.

– Vi er stolte av å få fornyet tillit til å levere vedlikeholdet av lokomotiv og vogner på Flåmsbana, sier Eric Andreas Midthus, kommersiell leder i divisjon Flåteservice i Mantena

Solid kompetanse og erfaring 
Mantena leverte beste løsning på kvalitet og pris i Vys anbudsprosess. Det betyr tre nye år med vedlikehold på de populære togene, med opsjon på ytterligere fire år.  

– Mantena har solid kompetanse og erfaring med kjøretøyene på Flåmsbana, noe som gir et unikt bidrag til en vellykket drift for kunden. Høysesongen for Flåmsbana blir stadig utvidet og passasjertallene høyere, så rollen vår som vedlikeholder blir viktig for å sikre at Vy får kjøretøyene som trengs i driften, sier Midthus.

– Fantastisk samarbeid  
Mantena-gjengen i Flåm ser fram til å fortsette med det de omtaler som en drømmejobb. gjør de seg klare til en travel sommersesong, med storinnrykk fra hele verden.  

– Vi har et utrolig godt miljø og samarbeid her. Derfor har vi hatt en god magefølelse hele tiden – og det gleder oss at vi nå får videreføre det fantastiske samarbeidet med både Vy og Flåm utvikling, sier leveranseleder Tore Nilsen. 

Les mer om Mantenas arbeid på Flåmsbana i denne artikkelen.