Sindre Møgster Walthinsen – Innkjøpsdirektør Mantena

Sindre Møgster-Walthinsen starter som Innkjøpsdirektør i Mantena 1. mars 2023.

– Målet er å gjøre innkjøp til et av Mantenas konkurransefortrinn. Med Sindre på laget forsterker vi innkjøpsteamet med kritisk kompetanse for å lykkes med våre mål, sier Vidar Leirvik, CFO i Mantena.

Mantena har et totalt innkjøp på 1 milliard kr årlig, og det er store gevinster å hente ved å jobbe strategisk og proaktivt med innkjøp. Innkjøp har vært et av Mantenas satsingsområder i 2022 og arbeidet fortsetter for fullt inn i 2023.

Sindre kommer fra rollen som innkjøpssjef hos Unibuss og har jobbet med innkjøp siden 2010. I tillegg til transportbransjen har han bakgrunn fra varehandel, IT og logistikk. Sindre har solid erfaring innen internasjonale forhandlinger, strategi, endringsledelse og kontinuerlige forbedringer innen supply chain management. Videre har Sindre arbeidet detaljert med utvikling og implementering av innkjøpsprosesser og digitalisering av innkjøp og leverandørprogrammer.

– Den reisen Mantena har startet er virkelig spennende, og jeg ser frem til å være med å videreutvikle innkjøp sin retning og betydning for selskapet, få nye erfaringer og bli kjent med organisasjonen og mine nye kollegaer, sier Sindre Møgster-Walthinsen.

Sindre skal lede avdelingen Strategisk innkjøp i Mantena og rapportere til CFO Vidar Leirvik.