Jernbane er framtiden

I en tid da fokus på miljø blir stadig større, blir tog som transportmiddel desto viktigere. Kombinert med at tog blir stadig mer teknologisk avanserte og at vi operer i et konkurranseutsatt marked, kreves det jevnlig tilsig av ny kompetanse i Mantena.

Vår kunnskap og erfaring innen vedlikehold av skinnegående kjøretøy har skapt et unikt miljø. For å opprettholde vår ledende posisjon i fremtiden, har vi i Mantena kontinuerlig fokus på rekruttering av dyktige folk i alle deler av organisasjonen.

 

Vi trenger folk med ulik bakgrunn og kompetanse som deler vår vårt fokus på kunden, og verdiene; tillitt, effektivitet og innovasjon. Om du mener du passer inn hos oss, er du velkommen til å legge igjen din søknad/cv.

 

Ledige stillinger

Produksjonsingeniør, Hässleholm
Søknadsfrist: 01.06.2020
Till vårt depot i Hässleholm leter vi nå etter en produksjonsingeniør med relevant erfaring. Hvis du har en høyskoleutdanning innen det aktuelle feltet så vel som tidligere erfaring med lignende jobber, er du velkommen med søknaden din. Søk via lenken.
 

Inköpare, Hässleholm
Søknadsfrist: 01.06.2020
Til vårt depå i Hässleholm søker vi etter innkjøper for ansettelse august 2020. Er du en person med erfaring fra innkjøp og kunde/leverandørforhold, gjerne med teknisk kompetanse, ønsker vi deg velkommen som søker. Følg denne link for å registrere din søknad.

Se annonse her


Lagerchef, Hässleholm
Søknadsfrist: 01.06.2020
Til vårt depå i Hässleholm søker vi etter Lagerchef for ansettelse august 2020. Har du høyskoleutdanning og tidligere erfaring fra lignede stillinger, samt ledererfaring ønsker vi deg velkommen som søker. Følg denne link for å registrere din søknad.

Se annonse her


Lagermedarbetare, Hässleholm
Søknadsfrist: 01.06.2020
Til vårt depå i Hässleholm søker vi nå etter lagermedarbetare for ansettelse i perioden august og oktober 2020. Har du truckfører bevis, erfaring fra lagerarbeid samt god forståelse av logistikk og lagervirksomhet ønsker vi deg velkommen som søker. Følg denne linken for å registrere din søknad.

Se annonse her


Fagarbeider/Togtekniker med 5 års erfaring, Hässleholm
Søknadsfrist: 01.06.2020
Er du tågtekniker og har minimum 5 års erfaring fra arbeid med fordon, har evne og vilje til å lære bort av din kunnskap ønsker vi deg velkommen som søker. Følg denne link for å registrere din søknad.

Se annonse her


Fagarbeider/ tog-tekniker og dreiebenk, Hässleholm
Søknadsfrist: 01.06.2020
Er du tågtekniker eller har erfaring fra eller evne til å skru ønsker vi deg velkommen som søker. Vi øsker også etter personer med med svarvkomptanse. Følg linken for å registrere din søknad.

Se annonse her


Ingeniør fasiliteter verktøy og utstyr, Oslo
Søknadsfrist: 26.04.2020
Mantena er nå på jakt etter en ingeniør som vil få ansvaret for å sikre at Mantena-konsernet til enhver tid har tilstrekkelig og funksjonelt utstyr til utførelse av arbeidsoppgaver i henhold til kontrakter.

Se annonse her


Vedlikeholdsingeniør, Oslo
Søknadsfrist: 26.04.2020
Mantena ønsker nok en gang å utvide vårt nyoppstartet team, og jakter derfor på en som liker å finne ut av utfordrende problemstillinger?


Operativ planlegger MTC, Oslo
Søknadsfrist: 26.04.2020
Mantena ser at det er behov for å styrke den operative kontakten mellom våre kunder og Mantena. Samtidig er det behov for å øke kapasiteten til operativ planlegging og oppfølging av vedlikeholdet

Se annonse her

 

 

 

 

Lærling i Mantena

Bli lærling hos oss
Inntak av lærlinger er en naturlig del av vår rekrutteringspolitikk. Flere av våre medarbeidere i ledende stillinger har gått gradene hos oss. Har du de rette evnene, lyst og ambisjoner, er vi kanskje den rette arbeidsplassen for deg. Vi ønsker at de som søker lærlingplass hos oss, registerer seg på Vigo.no

Studenter

Under listes opp temaer for studentoppgaver som Mantena ønsker belyst. Vi er utover dette positive til henvendelser om både Master- og Bacheloroppgaver. Ta kontakt med oss.

Masteroppgave
– Passivt sonar array til tilstandsestimering av rullende materiell 
Mantena er interessert i å utvikle et sonar array som detekterer lokasjonen til støykilder i boggier (togunderstell) eller annet materiell som blir testet i dynamisk testbenk. Et system montert i dynamisk testbenk som kan generere et støykart med høy oppløsning for å gi en visuell indikasjon på hvor i materiellet støy og vibrasjoner oppstår. Klikk her
 
Bacheloroppgave
– Forbedret brukergrensesnitt og forbedret PID auto tuning eller alternativ regulator algoritme til kompressortestbenk. 

Kompressortestbenken er programmert med NI LabView. Brukergrensesnittet i kompressortestbenken er i dag bygd opp av standard NI bygge klosser, noe som gir programmet et eldre utsende. Det er ønskelig med et mer moderne FLAT GUI design som er intuitivt å forstå for en hver bruker, med vekt på intuitivitet og brukervennlighet.Det er også ønsket at det gjøres en studie på forbedret regulator algoritme til kompressor testbenken. PID regulator eller fuzzy-logic regulator, med auto tunings algoritme. Regulator algoritmen skal regulere en strupe ventil for å simulere fylling av en vilkårlig trykk tank fra 0 til 10 bar.