Jernbane er framtiden

I en tid da fokus på miljø blir stadig større, blir tog som transportmiddel desto viktigere. Kombinert med at tog blir stadig mer teknologisk avanserte og at vi operer i et konkurranseutsatt marked, kreves det jevnlig tilsig av ny kompetanse i Mantena.

Vår kunnskap og erfaring innen vedlikehold av skinnegående kjøretøy har skapt et unikt miljø. For å opprettholde vår ledende posisjon i fremtiden, har vi i Mantena kontinuerlig fokus på rekruttering av dyktige folk i alle deler av organisasjonen.

 

Vi trenger folk med ulik bakgrunn og kompetanse som deler vår vårt fokus på kunden, og verdiene; tillitt, effektivitet og innovasjon. Om du mener du passer inn hos oss, er du velkommen til å legge igjen din søknad/cv.

 

Ledige stillinger

Fagarbeider till Mantena veklighold, Type 73
Søknadsfrist: 08.03.2020
Motorvognavdelingen i Lodalen søker etter fagarbeidere innen automatiker/elektriker/ togelektriker eller mekanikerfaget, for vedlikehold.
Kanskje du blir vår nye kollega?

Se annonse her:


Godsvogner Alnabru søker etter fagarbeider.
Søknadsfrist: 01.03.2020
Vi søker etter en ny medarbeider til vårt verksted på Alnabru i Oslo, som også dekker våre enheter i Kongsvinger og Sarpsborg.

Se annonse her


Har du lyst å jobbe med Flytogvedlikehold?
Søknadsfrist: 26.02.2020
Er du på utkikk etter nye utfordringer? Kanskje du blir vår nye kollega?
Spennende muligheter i et meget kompetent og fremtidsrettet fagmiljø.

Se annonse herVi søker etter dyktige fagarbeidere til vedlikehold av skinnegående anleggsmaskiner.

Søknadsfrist: 23.02.2020
Mantena Anleggsmaskiner er en stor aktør innen vedlikehold av skinnegående anleggsmaskiner.
Er du vår nye kollega og vil du være med å utvikle en avdeling i vekst?
Er du initiativrik og fremoverlent ? Da kan dette være jobben for deg.

Se annonse her


Er du vår neste leder for teknisk avdeling industri ?
Søknadsfrist: 23.02.2020
Mantena sitt verksted på Grorud er ett av de største industriverkstedene i Oslo. Nå skal en av våre ledere gå av med pensjon, og vi må derfor på jakt etter hennes etterfølger.

Se annonse her:


Opplæringsansvarlig trafikksikkerhet till Oslo

Søknadsfrist: 01.03.2020
Vi ønsker å kunne tilby våre kunder kjøring av tog til og fra verksteder, skifting, og andre former for kjøring innenfor tildelt lisens og sikkerhetssertifikat. I denne forbindelse har vi nå behov for en som ønsker å være vår opplæringsansvarlig innen trafikksikkerhet.
 

Se annonse her:


 

 

 

Lærling i Mantena

Bli lærling hos oss
Inntak av lærlinger er en naturlig del av vår rekrutteringspolitikk. Flere av våre medarbeidere i ledende stillinger har gått gradene hos oss. Har du de rette evnene, lyst og ambisjoner, er vi kanskje den rette arbeidsplassen for deg. Vi ønsker at de som søker lærlingplass hos oss, registerer seg på Vigo.no

Studenter

Under listes opp temaer for studentoppgaver som Mantena ønsker belyst. Vi er utover dette positive til henvendelser om både Master- og Bacheloroppgaver. Ta kontakt med oss.

Masteroppgave
– Passivt sonar array til tilstandsestimering av rullende materiell 
Mantena er interessert i å utvikle et sonar array som detekterer lokasjonen til støykilder i boggier (togunderstell) eller annet materiell som blir testet i dynamisk testbenk. Et system montert i dynamisk testbenk som kan generere et støykart med høy oppløsning for å gi en visuell indikasjon på hvor i materiellet støy og vibrasjoner oppstår. Klikk her
 
Bacheloroppgave
– Forbedret brukergrensesnitt og forbedret PID auto tuning eller alternativ regulator algoritme til kompressortestbenk. 

Kompressortestbenken er programmert med NI LabView. Brukergrensesnittet i kompressortestbenken er i dag bygd opp av standard NI bygge klosser, noe som gir programmet et eldre utsende. Det er ønskelig med et mer moderne FLAT GUI design som er intuitivt å forstå for en hver bruker, med vekt på intuitivitet og brukervennlighet.Det er også ønsket at det gjøres en studie på forbedret regulator algoritme til kompressor testbenken. PID regulator eller fuzzy-logic regulator, med auto tunings algoritme. Regulator algoritmen skal regulere en strupe ventil for å simulere fylling av en vilkårlig trykk tank fra 0 til 10 bar.