Alt klart for oppstart av trafikkpakke 1 Sør.
Nytt verksted klart til bruk.


Etter at vi fikk ansvaret for totalleveranse av vedlikeholdet i Trafikkpakke 1 SØR, er vi endelig klare til oppstart. Sammen med Go-Ahead skal vi sørge for å levere gode tjenester for reisende på Jær-, Sørlands- og Arendalsbanen. Dette skal gjøre at tilbudet blir både forutsigbart, miljøvennlig og sikkert for alle reisende.

 

Nytt verksted for vedlikehold

Når Go-Ahead Nordic starter trafikken 15. desember tas også det nye togverkstedet på Kvaleberg i Stavanger i bruk. Det er her alle lokal- og regionaltog innen trafikkpakken skal vedlikeholdes. Det nye og flotte verkstedet er et svært viktig bidrag til at vi kan vedlikeholde flere og lengre tog enda mer effektivt enn tidligere. Godt togvedlikehold er avgjørende for at rutetabellene blir holdt.

Omfattende testing

I slutten av november ble det kjørt fullskalatest av det nye verkstedet. Alle materielltyper som tilhører trafikkpakke 1 var i løpet av noen dager innom verkstedet. På testingen deltok også en rekke ulike samarbeidspartnere og leverandører.

 

Go-Ahead overtok anlegget 27. november og nå er altså alt klart til start. Vi gleder oss til å ta fatt på det viktige arbeidet med å sørge for godt og effektivt togvedlikehold.