Alva Kjellén (47) blir Mantenas nye direktør for HR-KHMS. Hun tar med seg lang ledererfaring og togentusiasme inn i den nye jobben.

–  Mantena er et kompetansehus innen vedlikehold og utvikling av fremtidens jernbane, og som har sterke vekstambisjoner for tiden som kommer. Jeg gleder meg stort over å få muligheten til å ta del i dette, og bidra inn i en organisasjon med masse dyktige mennesker og en klokkeklar strategi med fokus på kvalitet, kompetanse og utvikling. 

Det sier Alva Kjellén, påtroppende direktør for HR og KHMS (kvalitet, helse, miljø og sikkerhet) i Mantena, og legger til:   

–  Bærekraftige transportløsninger er viktigere enn noensinne, og jeg har vært togentusiast så lenge jeg kan huske!  

Kjellén kommer fra stillingen som HR direktør i Raise-gruppen, og har også bakgrunn fra blant annet Unilabs Norge og Leger uten grenser Norge. Hun har jobbet både i Norge og internasjonalt.

47-åringen er utdannet cand.mag. innen økonomi, administrasjon og personalutvikling, med en master i Human Resource Management.  

– Vi er glade for at Alva Kjellén har takket ja til stillingen hos oss i Mantena. Kjellén er opptatt av solide prosesser og forbedringsarbeid, og har lang erfaring fra både små og store selskaper. Vi ser fram til å få henne på laget, sier John Arne Ulvan, administrerende direktør i Mantena.  

Kjellén starter i stillingen senest 2. april. Hun tar over for Tone Sande, som nå går av med pensjon.