Pål Høsøien er ansatt som kontraktsjef hos Mantena på Marienborg.

– Jeg ser fram til å bli leder i et selskap med mange dyktige fagpersoner som gjør en viktig jobb for å holde den mest miljøvennlige person- og godstransporten vi har i rute.  

Det sier påtroppende kontraktsjef hos Mantena i Trondheim, Pål Høsøien (61). Fra 1. september skal han lede Mantenas avdeling i trønderhovedstaden. 

– Nå gleder jeg meg til å utvikle et godt team som samarbeider godt, der folk trives og vi sammen leverer kvalitet i alle ledd. Da vil vi også skape gode resultater både for kundene og Mantena, og det er veldig viktig for meg, konstaterer den nye lederen.  

Pål Høsøien har gjennom sin over 30 år lange yrkeskarriere opparbeidet seg allsidig erfaring fra flere bransjer og stillinger, både innen byggebransjen og prosess- og metallindustrien.  

– Med Pål Høsøiens brede erfaring fra ledelse av krevende byggeprosjekter og som daglig leder fra industriselskaper, har han en kompetanse som vil bidra til å styrke utviklingen av leveransene for vedlikeholdstjenester ved Mantenas avdeling i Trondheim. Vi ser fram til å få Pål om bord, sier Erik Nilssen, divisjonsdirektør i Flåteservice.

Høsøien kommer fra stillingen som senior prosjektleder i rådgiverselskapet Sweco i Trondheim, og har også vært prosjektleder i NCC Construction og i HENT AS, samt daglig leder i selskapene Mo Industriterminal AS, Helgeland Betong AS og MoKaDo AS. Høsøien har i tillegg styreerfaring fra flere bedrifter og organisasjoner.

Høsøien er utdannet ingeniør fra Trondheim Ingeniørhøgskole og økonom fra Trondheim Økonomiske Høgskole – og har gjennom hele arbeidskarrieren fylt på med ny teoretisk kompetanse. I 2012 fullførte han en MBA innenfor økonomi.