Page 11 - Mantena Årsrapport 2019
P. 11

tilbud skal til enhver tid være tilpasset behovene i markedet.
Når det åpnes for konkurranse i markeder som Danmark og Finland, er vi klare til å bidra med vår kompetanse for utviklingen av jernbanen i disse markedene.
Revisjon av strategisk rammeverk
Gjennom høsten 2019 og videre inn i det nye året har vi jobbet med å revidere de strategiske planene for Mantena som konsern. Dette er blitt gjort blant annet gjennom arbeidsgrupper sammensatt av medarbeidere med ulike roller i organisasjonen for at strategien skal være forankret på ulike nivåer. Det overordnede målet med arbeidet har vært å konkretisere vårt strategiske rammeverk som
allerede ligger der for at det ikke skal være tvil om hvilke mål vi jobber mot og for at målene skal være spisset med tanke på den endrede konkurransesituasjonen og de nye markedene vi opererer i.
Vårt strategiske fundament
En viktig endring i det strategiske arbeidet er introduksjonen av
den nye hensikten for selskapet (purpose) «Bærekraftig og effektiv transport gjennom optimalt vedlikehold». Hver dag går vi på jobb for å legge ned mye godt arbeid i å oppnå dette. Sammen bidrar vi til et samfunn der transport kan utføres på en stadig mer bærekraftig og effektiv måte.
Marked og strategi
 Årsrapport 2019 11

























































































   9   10   11   12   13