Oslo Lakkhall

I Mantena går vi alltid fremover. Vi leverer arbeider av høy kvalitet til avtalt pris og avtalt tid. Alt av lakkeringstjenester til det profesjonelle markedet.

113 meter

Lengde

6,5 meter

Bredde

6,1 meter

Høyde

28,25 m × 4

Hallen kan deles i fire like seksjoner

Våre tjenester

Vi tilbyr alle typer overflatebehandling inkludert for- og etterarbeider:  Skadeutbedring, sandblåsing, sveisetjenester, lakkering og foliering, termisk sprøyting.

Skadeutbedring

Ulykker kan skje, men de trenger ikke å ødelegge kjøretøyets utseende. Våre erfarne medarbeidere kan fikse små og store skader, uansett om det er riper, bulker eller andre typer skader. Vi gjenoppretter ditt kjøretøy til sin opprinnelige tilstand.

Sandblåsing

Trenger du å fjerne rust, maling eller forurensninger fra overflater? Sandblåsing er den raskeste og mest effektive måten å fjerne rust og urenheter fra metall, stein eller tre. La oss gi nytt liv til overflatene dine med presisjon og omhu.

Sveising

Våre sveisere gir styrke og holdbarhet til ditt materiell. Enten du trenger sveising for reparasjon eller for å forsterke strukturer, har våre eksperter kompetansen som kreves for å levere pålitelige resultater. Vi tilbyr også NDT (non destructive testing) og sveisekontroll av tidligere gjennomførte arbeider.

Lakkering

Vårt team av dyktige fagfolk tar lakkering til et nytt nivå. Uansett om du ønsker å endre kjøretøyets farge, gi det en spesiell finish eller reparere skader, er vi her for å oppfylle dine ønsker.

Vi bruker kun de beste materialene og den nyeste teknologien for å sikre at sluttresultatet blir feilfritt.

Foliering

Skap ditt eget uttrykk eller beskytt annen lakk med folie. Velg blant et bredt spekter av farger og teksturer for å transformere kjøretøyet ditt. Foliering gir ikke bare en estetisk appell, men beskytter også lakken mot skader og riper.

Termisk sprøyting

Termisk sprøyting er en moderne og lønnsom metode der smeltet metall sprøytes direkte på en overflate. Metallet får langvarig beskyttelse mot påkjenninger fra fuktighet, salt og etsende stoffer. Beskyttelsen gjør deler mer motstandsdyktig mot korrosjon og slitasje. Termisk sprøyting kan gjøres både på nytt materiell og forlenger levetiden til brukt materiell.

Hvorfor velge oss?

Kompetanse

I Mantena har vi solid kunnskap og lang erfaring innen lakkerings- og overflatetjenester.

Kvalitet

Vi leverer arbeid av høyeste kvalitet med bruk av førsteklasses materialer. Mantena tilbyr alle lakkeringssystemer fra industri til personbilfinish.

Skreddersøm

Vi forstår at hver kunde har unike behov, og vi tilpasser våre tjenester for å møte dine forventninger.

Pålitelighet

Vi har egne planleggere som sørger for best mulig utnyttelse av lakkhallen og kortest mulige ledetider for deg som kunde. Ingen overraskelser - vi avtaler alltid pris på forhånd.

Kontakt oss

Kontakt oss nå for en gratis konsultasjon og prisvurdering. Vi svarer deg innen 24 timer på hverdager, eller nærmeste virkedag i helger og helligdager.

Takk!

Din henvendelse er mottatt og vi vil kontakte deg fortløpende.
Oops! Noe gikk galt.. Vennligst prøv igjen.

Magnus Sagplass
Kontraktsjef Overflate
magnus.sagplass@mantena.org
(+47) 945 24 447

Tore Pettersen
Teamleder Overflate
tore.pettersen@mantena.org
(+47) 955 57 766

Per Henning Torgersen
Kundeansvarlig Overflate
per.henning.torgersen@mantena.org
(+47) 959 82 851

Mantena benytter markedets beste lakkprodukter

Mantena samarbeider med ledende leverandører av lakk. En viktig del av å tilby lakkjobber av høy kvalitet, er å gi råd til våre kunder om produktvalg, slik at kunden får topp kvalitet til en fornuftig pris.

Bærekraft

Vår lakkhall er bygget og drevet med det fremste av klimavennlig innovasjon.

Sikker arbeidshverdag

I Mantena sier vi sikkerhet først. Sikkerheten til våre ansatte er vår øverste prioritet.

Energisparing

Vårt belysningssystem er designet med tanke på bærekraft. Med 1000 lux belysning og energieffektive LED-lys, gir vi den perfekte atmosfæren samtidig som vi reduserer energiforbruket betydelig.

Klimavennlig oppvarming

Vår hall varmes opp med fjernvarme, som er en ren og miljøvennlig energikilde. Dette sikrer en jevn temperatur i hallen samtidig som vi reduserer vårt økologiske fotavtrykk.

Ventilasjon med varmegjenvinning

Vårt ventilasjonssystem inkluderer avansert varmegjenvinning for å minimere oppvarmingsbehovet. Dette reduserer kostnader og bidrar til å bevare energiressurser.

Operatørsikkerhet

Sikkerheten til våre operatører er vår topp prioritet. Derfor tilbyr vi separat pusteluft med avanserte kullfiltre, slik at de kan arbeide i trygge omgivelser.

Avanserte klimaløsninger

«Wallman-løsninger» i hallen gir ekstra trygghet og optimaliserte arbeidsforhold. Vi tilbyr også to dedikerte blanderom og et lager med effektive avtrekksforhold.

Fjernstyring og brannsikkerhet

Vi har avanserte systemer for fjernstyring og brannalarmer med integrerte SD-anlegg (sikker overvåking av produksjonen) som sikrer en rask og pålitelig respons ved behov.

Vi er stolte av vår forpliktelse til det grønne skiftet og jobber hver dag for å bidra med en bærekraftig produksjon. Vårt anlegg er utformet med klimahensyn i tankene, og vi fortsetter å søke måter å forbedre og redusere vårt klimaavtrykk. Velkommen til vår moderne og klimavennlige lakkhall.

Lakkerings-prosessen
steg for steg

Mantena hjelper deg med hele lakkprosessen – fra sandblåsing og overflatebehandling til ferdig lakkert objekt. Alle lakkjobber hos Mantena starter med at en av våre fagpersoner tar en grundig gjennomgang av jobben som ønskes utført. Vi måler alltid tykkelse på grunningen og lakken der det er behov, og avslutter alle lakkoppdrag med en grundig sluttkontroll.

Fjernstyring og brannsikkerhet

01

Gjennomgang av ønsket utført arbeid med en av Mantenas lakkeksperter

02

Rengjøring av området og demontering av komponenter som ikke skal lakkeres

03

Vask med avfetting

04

Oppretting av skade, sparkling og sliping av ujevnheter, eventuell fjerning av rust

05

Mattsliping av eksisterende lakk for optimal vedheft

06

Maskering, grunning og eventuelt sliping av grunning

07

Blåserensing, vask med avfetting og fjerning av eventuelle støvkorn

08

Lakkering og eventuell påføring av klarlakk

09

Av-maskering og eventuell montering av komponenter

10

Sluttkontroll

Mantena AS